Valtakatu 1, 69100 Kannus. 050 536 7281

Pilates

PhysioPilates on pilatesharjoittelua, jota ohjaa PhysioPilates-ohjaajakoulutuksen suorittanut fysioterapeutti. PhysioPilates perustuu Joseph Pilateksen luomaan kehonhallintamenetelmään, jonka tavoitteena on kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Menetelmän tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen.

PhysioPilatesta voi verrata tavalliseen pilatesharjoitteluun. PhysioPilateksessa ainutlaatuista on kuitenkin ohjaajan ammattitaito. Fysioterapiatausta ja laadukas pilateskoulutus takaavat, että ohjaaja pystyy antamaan tarvittaessa asiakkaan ongelmaan kohdistuvat täsmäliikkeet. PhysioPilates-harjoitteilla opitaan mm. käyttämään kehon lihaksia optimaalisesti, jolloin liian yliaktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään parantuneen kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia.

PhysioPilates sopii kaikille, eri ikäisille ja kuntotasoille, mm. niska- ja selkä-ongelmaisille, kipupotilaille, aktiiviliikkujan lihashuoltoon.
Fysiopisteellä toimii jatko-PhysioPilatesryhmä pitempään harrastaneille ja alkeis-PhysioPilatesryhmä aloittelijoille. Soita ja kysy lisää!

www.terveysverkko.fi sivustolta saat lisätetoa PhysioPilateksesta.