Valtakatu 1, 69100 Kannus. 050 536 7281 email

Yritysesittely

Fysiopiste Marita Koivisto tmi on perustettu v. 2009. Yritykseni tarjoaa ammattitaitoisia, laadukkaita ja asiakaslähtöisiä fysioterapiapalveluja lapsille, nuorille ja työikäiselle. Palveluihin kuuluvat myös lasten, nuorten ja aikuisten neurologinen fysioterapia. Yritys tuottaa fysioterapiapalveluita myös Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen ja SOITE:n palveluseteliasiakkaille.

Fysiopisteen viihtyisät 83 neliön tilat sijaitsevat Kannuksen keskustassa Osuuspankin liiketalossa, joissa on monipuoliset ja ajanmukaiset fysioterapiavälineet lasten, nuorten ja aikuisten fysioterapiaan. Parkkipaikat ovat Fysiopisteen edessä ja tiloihin pääsee myös pyörätuolilla.

Fysioterapia voidaan toteuttaa myös kotona, päiväkodissa, koulussa, kuntosalilla, altaalla, luistinradalla ja maastossa.

Yrityksen fysioterapian laatu perustuu pitkään työkokemukseen ja laajaan, jatkuvaan sekä monipuoliseen ammattikouluttautumiseen. Myös hoitotulosten, asiakastyytyväisyyden mittaaminen sekä uusimman fysioterapian tutkimustiedon hyödyntäminen ylläpitää yrityksemme laatutasoa.