Valtakatu 1, 69100 Kannus. 050 536 7281

Yritysesittely

Fysiopiste Marita Koivisto tmi on perustettu v. 2009. Yritykseni tarjoaa ammattitaitoisia, laadukkaita ja asiakaslähtöisiä fysioterapiapalveluja lapsille, nuorille ja aikuisille. Palveluihin kuuluvat myös lasten, nuorten ja aikuisten neurologinen fysioterapia. Yritys tuottaa fysioterapiapalveluita Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen ja SOITE:n palveluseteliasiakkaille.

Fysiopisteen viihtyisät 83 neliön tilat sijaitsevat Kannuksen keskustassa Osuuspankin liiketalossa, joissa on monipuoliset ja ajanmukaiset fysioterapiavälineet lasten, nuorten ja aikuisten fysioterapiaan. Parkkipaikat ovat Fysiopisteen edessä ja tiloihin pääsee myös pyörätuolilla.

Fysioterapia voidaan toteuttaa myös kotona, päiväkodissa, palvelutalossa, koulussa, kuntosalilla, altaalla, luistinradalla ja maastossa.

Yrityksen fysioterapian laatu perustuu pitkään työkokemukseen ja laajaan, jatkuvaan sekä monipuoliseen ammatilliseen lisäkoulutukseen. Myös hoitotulosten, asiakastyytyväisyyden mittaaminen sekä uusimman fysioterapian tutkimustiedon hyödyntäminen ylläpitää yrityksemme laatutasoa.

Fysiopisteellä on on käytössä sähköinen asiakasrekisterijärjestelmä. Yritys on liittynyt syyskuussa 2017 Kelan ylläpitämään Kantapalvelun potilastiedon arkistoon. Yrityksellä on käytössä omavalvontajärjestelmä ja laatukäsikirja, joka ohjaa Fysiopisteen toimintaa.