Valtakatu 1, 69100 Kannus. 050 536 7281

Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus

www.kela.fi/kuntoutus

  • On Kelan järjestämä ja rahoittama kuntoutus
  • Kelalta voi hakea matkakorvauksia kuntoutukseen liittyvistä matkoista
  • Kuntoutujalla on oikeus valita kuntoutuksen toteuttava palveluntuottaja Kelan hyväksymistä palveluntuottajista

Fysiopisteen Kelan hyväksymänä fysioterapeuttina toimii fysioterapeutti Marita Koivisto.

LUE LISÄÄ KOULUTUKSISTA TÄSTÄ >

Fysiopiste Marita Koivisto toteuttaa Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena fysio- ja allasterapiaa, kohderyhmänä lapset,nuoret ja aikuiset.

Fysio- ja allasterapia toteutetaan Keski-Pohjanmaan alueella, mm. Kannus, Toholampi Kälviä ja Pohjois-Pohjamaan alueella, mm. Kalajoki, Sievi.

Fysioterapia voidaan toteuttaa toimipaikkakäynteinä Fysiopisteen tiloissa, koti-/päiväkoti/koulukäynteinä tai palvelutalossa.
Allasterapia toteutuu Kannuksen Kitinvaparin uimahallissa tai Kalajoen Sanifani kylpylässä.

Asiakkaaseen otetaan yhteyttä viikon sisällä maksusitoumuksen saapumisesta, fysio-/allasterapian aloitus 2 viikon sisällä maksusitoumuksen saapumisesta.

Fysiopisteen fysioterapia- ja allaspalvelut toteutetaan suomen kielellä. Muu kielitaito: englanti, ruotsi, käytössä myös tukiviittomat.

Käytettävät laitteet ja välineet

Fysiopisteellä on käytössä tila, jossa erilaisia harjoitteluvälineitä, mm. kävely/juoksumatto, kuntopyörä, harjoitteluvälineet ylä- ja alaraajojen kuntoutukseen, monipuoliset tasapainon harjoitusvälineet sekä runsaasti pienvälineistöä lasten ja aikuisten harjoitteluun sekä aistihäiriöisten lasten/nuorten fysioterapiaan. Kivunhoitoon on ultraääni, TNS- /muut sähkökipuhoitolaitteet

Allasterapiassa hyödynnetään Kitinvaparin ja Sanifanin omaa välineistöä asiakkaan tarpeiden mukaan, mm. uimapötköt ja -laudat, kellukkeet ja juoksuvyöt.

Fysiopisteelle voi sovittaessa tulla avustajakoiran kanssa. Käynnistä sovitaan erikseen, jotta voidaan huomioida Fysiopisteen mahdollisten allergisten asiakkaiden fysioterapiakäynnit terveysturvallisesti.

Asiakkaaseen otetaan yhteyttä viikon sisällä maksusitoumuksen saapumisesta, fysio-/allasterapian aloitus 2 viikon sisällä maksusitoumuksen saapumisesta.

JONOTILANNE:
SOITA JA KYSY VAPAUTUVIA PAIKKOJA >